Onze projecten worden medegefinancierd door de opbrengsten uit de textielinzameling, maar het doneren van textiel en kleding in een van de containers is niet de enige wijze waarop wij fondsen werven voor onze projecten. Op deze pagina staan de projecten die mede door crowdfunding gefinancierd kunnen worden. Uw gift wordt uitgevoerd door Crowdfundingplatform PIF World en zorgt voor een betrouwbare en veilige afhandeling.

Mobile Training launch in Pictures1

Mobiel trainingscentrum

€0 van de €30.000

Met ons mobiele trainingscentrum kunnen wij naar moeilijk bereikbare dorpen, waar we jonge meiden met weinig toekomstperspectief een kleermakersopleiding kunnen aanbieden. Lees meer over dit project.

Steun dit project

female entrepreneurs ADPP 30y

Vrouwondernemerschap in Cazenga, Angola

€0 van de €30.000

Door vrouwen trainingen te geven, kunnen zij zichzelf ontwikkelen als succesvolle ondernemers en kunnen zij niet alleen hun eigen leven, maar ook dat van hun gezin verbeteren. Lees meer over dit project.

Steun dit project

Young Women Skills Training report

Vaardigheidstraining in Selembao, DR Congo

€6.680 van de €8.000

Met jouw hulp kunnen we 33 vrouwen in Kinshasa, de hoofdstad van DR Congo een opleiding tot naaister bieden. De opleiding geeft hen de mogelijkheid een eigen inkomen te verdienen en draagt zo bij aan zelfredzaamheid. Lees meer over dit project 

Steun dit project